## Early Years 1 Timetable 2021/22

## Class 1: Miss M. Hanly

	<b>8:45-8:55</b> (10 mins)	<b>8:55-9:05</b> (10 mins)	<b>9:05-9:25</b> (20 mins)	<b>9:25-11:10</b> (1 hr 45 mins)	<b>11:10-11:30</b> (20 mins)	<b>11:30-11:45</b> (15 mins)	<b>11:45-12:45</b> (1 hr)	<b>12:45-1:00</b> (15 mins)	<b>1:00-1:20</b> (20 mins)	<b>1:20-2:40</b> (1 hr 20 mins)	<b>2:40-3:00</b> (20 mins)	<b>3:00-3:15</b> (15 mins)	3:15
Monday	30 hrs and BofW children arrive	Morning Registration, Welcome time, <mark>prayers</mark>	Library Storytime in the library, chd to borrow a book	9:25-9:45 PE Free choice 20 minute snack & chat break	Phonics	Lunchtime prayers and prep	L U Z C H	Afternoon registration, Mindfulness/ PSHE	Maths	<b>1:20-2:30</b> Free choice 10 minute snack break	2:30-3:00 Collective Worship Or Story time	Home time prayers and prep	Home time
Tuesday	30 hrs and BofW children arrive	Morning Registration, Welcome time, <mark>prayers</mark>	Story time	Free choice 20 minute snack & chat break	Phonics	Lunchtime prayers and prep		Afternoon registration, Nursery Rhyme of the Week	Торіс	Free choice 10 minute snack break	Maths	Home time prayers and prep	Home time
Wednesday PPA 08:45- 11.30 (2hrs, 45 mins)	30 hrs and BofW children arrive	Morning Registration, Welcome time, prayers	RE	Free choice RE activity 20 minute snack & chat break	11:10-11:20 Nursery Rhyme Time 11:20-11:30 Dough Disco	30 hrs chd: Lunchtime prayers and prep BofW chd Hometime prayers and prep 3	LUNCH (30 hrs chd)  <b>12:15</b> EofW children arrive	Afternoon Registration, Welcome EofW chd and prayers	RE 30 hrs chd extra Phonics or Maths with Miss A. Hanly	1:30-2:50 Free choice RE activity 10 minute snack break	2:40-2:50 Nursery Rhyme Time 2:50-3:00 Dough Disco	Home time prayers and prep	Home time
Thursday	30 hrs and EofW children arrive	Morning Registration, Welcome time, <mark>prayers</mark>	Library Storytime in the library, EofW chd to borrow a book	9:25-9:45 PE Free choice 20 minute snack & chat break	Phonics	Lunchtime prayers and prep	L U Z C H	Afternoon registration, Mindfulness/ <u>PSHE</u>	Торіс	Free choice 10 minute snack break	Maths	Home time prayers and prep	Home time
Friday	30 hrs and EofW children arrive	Morning Registration, Welcome time, <mark>prayers</mark>	Story time	Free choice 20 minute snack & chat break	Phonics	Lunchtime prayers and prep		Afternoon registration, Nursery Rhyme of the Week	Maths	<b>1:20-2:30</b> Free choice 10 minute snack break	2:30-3:00 Assembly Or Storytime	Home time prayers and prep	Home time